Ook Ik Schrijf

Ook Ik Schrijf

Huisstijl, website, SEO & uitvoer

Debby Haagmans is tekstschrijver en redigeert allerhande teksten. Helemaal volgens jouw specifieke voorkeuren, of haar volledig de vrije hand gevend, in beide gevallen zal ze een optimaal product afleveren, toegespitst op de doelgroep die jij wenst te bereiken. Ze schrijft over tal van onderwerpen, maar is vooral erg gepassioneerd als het gaat om ouderschap, opvoeding, zwangerschap, onderwijs en gezondheidszorg: het veld waar zijzelf ook werkzaam in is.

Inspirerend & engagerend

Een nieuwe identiteit voor Ook Ik Schrijf met een zacht en fris karakter en zeker niet grijs en stoffig. Kernwoorden zijn speels, zorgzaam en omarmend.

Het logo is opgebouwd uit speelse lettervormen uit de letterfamilie Phantom en een beeltenis die staat voor het universum van de schrijfster. De huisstijl omvat logo-variaties die geschikt zijn voor verschillende media.

De huisstijl en de website zijn rustig van opzet zodat de vele artikelen en blogposts centraal staan en goed naar voren komen. Tevens vergroot de opzet en de letterfamilie-keuze en overige typografie de leesbaarheid van de artikelen

Letterfamilies

Phantom is een hoofdletter display letterfamilie met 9 tekengewichten. Door de maker — Frank Hemmekam — omschreven als 'trendy typefamily'.

Het skelet en de vormen van Roboto Slab zijn grotendeels geometrisch. Tegelijkertijd heeft het lettertype vriendelijk, open vormen. Letters behouden hun natuurlijke breedte, dit zorgt voor een natuurlijk leesritme.

Kleuren

#0e3b4d

Olifant

#082632

Tiber

#ff623f

Buitensporig oranje

#fff2f0

Chardon

#fffcfc

Roos wit